Meld schade

Schade? Meld het hier!

Hier kunt U eenvoudig Uw schade melden en doorsturen. Komt U er niet uit? Dan bent U uiteraard van harte welkom op ons kantoor.

Welke schade heeft u?

Bij een autoschade is altijd een aanrijdingsformulier nodig. Deze vindt U hieronder als download.

Vul het formulier in en upload deze dan weer via onderstaande knop.

Wilt U samen met de tegenpartij direct online mobiel schademelden? Dat kan via mobielschademelden.nl

Kijk voordat U naar een hersteller gaat, altijd eerst even op Uw polis of groene kaart of U vrije keus heeft in een hersteller of dat U een verhoogd eigen risico heeft als U een eigen hersteller kiest!

In principe is ruitschade altijd meeverzekerd vanaf WA Beperkt Casco. Kijk altijd even op de polis of groene kaart of U de schade moet laten herstellen door Carglass, Autotaalglas of een Glasgarantbedrijf. Dit scheelt in Uw eigen risico. Bij twijfel kunt U ons bellen!

Een schade is altijd vervelend. Daarom wilt U ook dat deze snel en correct wordt afgehandeld. Om dit te kunnen doen hebben we een aantal dingen van U nodig.

Omschrijving
Een uitgebreide beschrijving van hoe de schade is ontstaan. Houd daarbij in het achterhoofd dat iets nooit te uitgebreid kan zijn.

Offerte
Bij schade verzoekt de maatschappij bijna altijd om een aankoopbon en een offerte voor herstel. Deze kunt U makkelijk uploaden als bijlage.

Belastingen

Adviezen voor Starters, Erfbelasting, Investeringen etc.

Administraties

Boekhouding voor MKB, Agro, ZZP en particulier

Verzekeringen

Onafhankelijk tussenpersoon voor alle verzekeringen

Hypotheken

Altijd de scherpste tarieven in de markt