Belastingadvies

Particulier


Dienstverlening voor Particulieren

Wij kunnen Uw aangifte Inkomstenbelasting verzorgen, vragen indien nodig Toeslagen aan en kunnen ook de BTW van uw zonnepanelen retour vragen. Daarnaast adviseren wij U bij schenk en erfbelastingzaken en verzorgen hier ook de aangifte van.

Verder adviseren wij U in persoonlijke zaken als scheidingen, vermogensbeheer, kapitaalsoverdracht naar kinderen, het doen van schenkingen, inzicht in pensioenen/lijfrentes en het laten opstellen van testamenten, leventestamenten, samenlevingsovereenkomsten etc.

Door onze goede contacten met de belastingdienst, bedrijfsverenigingen, diverse banken, notarissen, makelaars, taxateurs etc. kunnen wij U een nog betere dienstverlening garanderen.

U kunt kiezen voor de “papieren” aanlevering, waarbij U elk jaar de gegevens in een persoonlijk gesprek aanlevert, tot het digitaal aanleveren van uw gegevens via internet. Op dit moment werken wij met cloudsoftware van Elsevier Nextens. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie.

De aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij verzorgen voor U en Uw eventuele fiscale partner.

Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kindgebonden budget of Kinderopvangtoeslag; Wij verzorgen graag Uw aanvraag.

Van subsidie voor investeringen in het bedrijf, asbestsanering, looncompensatie voor werknemers tot subsidie op zonnepanelen.

Als u een erfenis of schenking krijgt, is de kans groot dat u erf- of schenkbelasting moet betalen.

Een selectie uit onze nieuwsbrief