Makelaardij

  • Parallelweg 1a t/m 1h
  • Parallelweg 1a t/m 1h

Parallelweg 1a t/m 1h

Haaksbergen


Type Appartementen
Oppervlakte 89-136 m2

Op een unieke plek in het hart van Haaksbergen, waar vroeger het ABTB / Welkoop gebouw stond, verrijst binnenkort een hoogwaardig appartementencomplex, voorzien van duurzame elementen. 8 luxe appartementen van wisselende grootte met elk hun eigen buitenruimte, separate berging en parkeergelegenheid.

Dichtbij het prachtige buitengebied van Haaksbergen en toch midden in het centrum. Hier vindt je het gezellige dorpshart met winkels, restaurantjes of drink je een kop koffie op een van de terrassen. Noaberschap is hier nog iets vanzelfsprekends.

Duurzaam, energiezuinig, volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Qua architectuur is het gebouw geïnspireerd op het agrarische industriële verleden van de omgeving. Voor de afwerking van het gebouw worden traditionele industriële materialen toegepast als baksteen en keramische pannen.

Kijk op https://www.wonenopdebond.nl


Waarom kiezen voor ons?


Wij zijn geen grote landelijke speler, maar een echt lokaal bedrijf met korte lijnen. En dat merkt u!

Het voordeel van dit concept is dat u als consument te maken heeft met uw eigen vertrouwde tussenpersoon, die uw persoonlijke en financiële situatie kent en u dus optimaal kan begeleiden.
Wij onderhouden goede contacten met de belastingdienst, bedrijfsverenigingen, diverse banken, notarissen, makelaars, taxateurs etc. Zo kunnen wij U een nog betere dienstverlening garanderen.
U denkt erover, of u staat al op het punt om uw woning te gaan verkopen. Dit is iets wat u niet vaak doet en waarbij emoties een rol (kunnen) spelen. Ook kennis van de markt en juridische zaken spelen hierbij een belangrijke rol waarbij deskundigheid gewenst is.
Door onze dienstverlening te richten op het internet en papierwerk en niet de rondleidingen, die U zelf kunt doen, bespaart U veel geld. Courtages op basis van procenten? Niet bij ons.. U betaald gewoon het vaste tarief.

Nieuws


Scroll to Top