Makelaardij

  • Elektrostraat 3
  • Elektrostraat 3
  • Elektrostraat 3
  • Elektrostraat 3
  • Elektrostraat 3

Elektrostraat 3

Haaksbergen


Type Kantoor
Oppervlakte Vanaf 50 m2
Huurprijs € 75,- per m2 (vanaf)

Op het industrieterrein Stepelo te Haaksbergen is op een zeer fraaie locatie het representatieve kantoorgebouw van Witbreuk Holding.

In dit moderne gebouw, welke voorzien is van alle gemakken, worden in totaal 6 kantoorruimtes verhuurd, 3 kantoorruimtes gesitueerd op de begane grond en 3 kantoorruimtes (waarvan 1 kantoortuin) op de eerste verdieping. De volledige eerste verdieping is separaat toegankelijk.

Deelverhuur van de kantoorruimte behoort vanaf 3 units tot de mogelijkheden. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. 

Indeling: 
Het kantoorgebouw bestaat uit 2 lagen. De beschikbare kantoorruimte ligt op zowel de begane grond als de eerste verdieping en bestaat uit totaal 6 units, waarvan 1 kantoortuin welke eventueel op te splitsen is.

Ligging/situatie: 
Het kantoorgebouw is gelegen aan de Elektrostraat nabij Hoveniersbedrijf Hartman (voormalige gemeentewerf) in Haaksbergen. 

Bereikbaarheid: 
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar vanaf zowel de A35 als de nieuwe N18.

Voorzieningen: 
Systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, pantry, garderobe, toiletgroepen, serverruimte, kabelgoten langs de binnenzijde van de kantoren, screens, airco op de gehele bovenverdieping, glasvezelaansluiting. 

Leveringen en diensten: 
De servicekosten worden nader bepaald. 

Huurder zal voor de leveringen van G/W/E en eventuele aanvullende diensten - boven de huurprijs - op basis van voorschot een periodieke vergoeding verschuldigd zijn en jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een afrekening plaatsvinden, waarna het voorschot eventueel aangepast zal worden.

Ruimtes worden, indien gewenst, turnkey opgeleverd, voorzien van bureaus, stoelen en kasten.

Faciliteiten:

- verlichting schakelbaar d.m.v. bewegings/aanwezigheidsdetectie;
- alarminstallatie


Huurprijs: 
Vanaf € 75,-- per m² per jaar excl. BTW. (er wordt een bankgarantie verlangd van 3 maanden)

Aanvaarding: 
In overleg.

Impressie:

 

Plattegronden:

  • Plattegrond Elektrostraat 3
  • Plattegrond Elektrostraat 3

Waarom kiezen voor ons?


Wij zijn geen grote landelijke speler, maar een echt lokaal bedrijf met korte lijnen. En dat merkt u!

Het voordeel van dit concept is dat u als consument te maken heeft met uw eigen vertrouwde tussenpersoon, die uw persoonlijke en financiële situatie kent en u dus optimaal kan begeleiden.
Wij onderhouden goede contacten met de belastingdienst, bedrijfsverenigingen, diverse banken, notarissen, makelaars, taxateurs etc. Zo kunnen wij U een nog betere dienstverlening garanderen.
U denkt erover, of u staat al op het punt om uw woning te gaan verkopen. Dit is iets wat u niet vaak doet en waarbij emoties een rol (kunnen) spelen. Ook kennis van de markt en juridische zaken spelen hierbij een belangrijke rol waarbij deskundigheid gewenst is.
Door onze dienstverlening te richten op het internet en papierwerk en niet de rondleidingen, die U zelf kunt doen, bespaart U veel geld. Courtages op basis van procenten? Niet bij ons.. U betaald gewoon het vaste tarief.

Nieuws


Scroll to Top