Makelaardij

  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A
  • Spoorstraat 8A

Spoorstraat 8A

Haaksbergen


Type Appartement
Oppervlakte 150 m2
Aantal slaapkamers 3 met mogelijkheid tot 4
Huurprijs € 975 excl. GWE

In het centrum van Haaksbergen gelegen boven BeYou Mode vindt u dit bijzonder ruime appartement. Deze woning is ideaal geschikt voor families. Het biedt een fraaie woonkamer met royale keuken, een grote hal en bijkeuken. Tevens beschikt deze woning over een riante achtertuin (bestraat op de 1e verdieping) welke geschikt is voor meerdere zitjes. Op de 1e verdieping vindt U 3 slaapkamers en een badkamer (douchegedeelte in 2018 voorzien van nieuwe tegels en toilet). Op de 2e verdieping vindt U een ruime zolder welke U zou kunnen gebruiken als slaapkamer of berging.


De indeling van het appartement is als volgt:

Indeling ingang: ruime hal van 11m2, toiletruimte, en bijkeuken van 10m², nette open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de ruime woonkamer van 30M², heeft men uitzicht over de binnenstad van Haaksbergen. Op de 2e etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers van 20m² en twee van 14m², waar van twee slaapkamers voorzien zijn van een inbouwkast. In de badkamer bevindt zich het tweede toilet, douche en ligbad separaat van elkaar. Via een vaste trap bereikt men een ruime bergzolder van 50m² met mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer(s). Bij de woning behoort een bergruimte die via het dakterras is te bereiken en een fietsenberging die op de begane grond gesitueerd is.

Bijzonderheden: 

- goed onderhouden appartement (in 2018 opnieuw geschilderd)
- lichte woonkamer 
- externe berging buiten en parkeergelegenheid achter het appartement 
- in het centrum gelegen met veel voorzieningen op loopafstand. 
- per direct beschikbaar, minimale huurperiode is 12 maanden
- Huurprijs is excl. G/W/E
- Jaarlijkse huurindexering op basis van het CPI
- Bankgarantie van 1 maand


Wij hebben de volgende documenten nodig, alvorens wij een bezichtiging kunnen inplannen: 
- geldig legitimatiebewijs (ook van eventuele partner en/of medebewoners).
- recente loonstrook en IB60-verklaring Belastingdienst


Waarom kiezen voor ons?


Wij zijn geen grote landelijke speler, maar een echt lokaal bedrijf met korte lijnen. En dat merkt u!

Het voordeel van dit concept is dat u als consument te maken heeft met uw eigen vertrouwde tussenpersoon, die uw persoonlijke en financiële situatie kent en u dus optimaal kan begeleiden.
Wij onderhouden goede contacten met de belastingdienst, bedrijfsverenigingen, diverse banken, notarissen, makelaars, taxateurs etc. Zo kunnen wij U een nog betere dienstverlening garanderen.
U denkt erover, of u staat al op het punt om uw woning te gaan verkopen. Dit is iets wat u niet vaak doet en waarbij emoties een rol (kunnen) spelen. Ook kennis van de markt en juridische zaken spelen hierbij een belangrijke rol waarbij deskundigheid gewenst is.
Door onze dienstverlening te richten op het internet en papierwerk en niet de rondleidingen, die U zelf kunt doen, bespaart U veel geld. Courtages op basis van procenten? Niet bij ons.. U betaald gewoon het vaste tarief.

Nieuws


Scroll to Top