Makelaardij

  • Spoorstraat 6-C

Spoorstraat 6-C

Haaksbergen


Type Appartement
Aantal slaapkamers 1
Huurprijs € VERHUURD!

Appartement in het hart van Haaksbergen aan de Spoorstraat 6-C. (boven Leuqe Deals)

Op de 2e verdieping van dit pand bevindt zich een woonkamer met keuken, een seperate badkamer met douche, toilet, wasbak en wasruimte, en een slaapkamer.

Huurcondities in overleg.

Direct beschikbaar voor onbepaalde tijd. 

Bankgarantie 3 maand huur
Huuraanpassing: indexering geschiedt jaarlijks op basis van het CPI.

Huurprijs is inclusief G/W/E


Waarom kiezen voor ons?


Wij zijn geen grote landelijke speler, maar een echt lokaal bedrijf met korte lijnen. En dat merkt u!

Het voordeel van dit concept is dat u als consument te maken heeft met uw eigen vertrouwde tussenpersoon, die uw persoonlijke en financiële situatie kent en u dus optimaal kan begeleiden.
Wij onderhouden goede contacten met de belastingdienst, bedrijfsverenigingen, diverse banken, notarissen, makelaars, taxateurs etc. Zo kunnen wij U een nog betere dienstverlening garanderen.
U denkt erover, of u staat al op het punt om uw woning te gaan verkopen. Dit is iets wat u niet vaak doet en waarbij emoties een rol (kunnen) spelen. Ook kennis van de markt en juridische zaken spelen hierbij een belangrijke rol waarbij deskundigheid gewenst is.
Door onze dienstverlening te richten op het internet en papierwerk en niet de rondleidingen, die U zelf kunt doen, bespaart U veel geld. Courtages op basis van procenten? Niet bij ons.. U betaald gewoon het vaste tarief.

Nieuws


Scroll to Top