Belastingadvies

ZZP


Dienstverlening voor de ZZP-er

Als Zelfstandige Zonder Personeel verlangt U een speciale dienstverlening. En dat is precies wat wij bieden. Wij helpen met het oprichten en starten van het bedrijf en het inrichten van de financiële administratie. Van het opstellen van een standaardfactuur, het aanvragen van subsidies, tot adviesgesprekken op Uw of ons initiatief.

Wij houden U ook middels onze Nieuwsbrief die om de maand op Uw mat verschijnt op de hoogte van ontwikkelingen in uw branche. Gewoon op papier, omdat we merken dat onze cliënten dat het fijnst vinden.

U kunt kiezen voor de “papieren” boekhouding, waarbij U elke maand of kwartaal de ordners aanlevert, tot het voeren van een digitale boekhouding in de cloud of via software. Op dit moment werken wij met (cloud)software van Minox, Exact, Reeleezee en Elsevier Nextens. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie.

De aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij verzorgen voor U en Uw eventuele fiscale partner.

Als U ondernemer bent, hebt U te maken met de BTW. Wij verzorgen deze aangifte en Uw eventuele ICL-aangifte voor handel binnen de EU.

De administratie kunnen wij volledig voor U verzorgen, maar U kunt ook zelf boeken in onze cloudsoftware.

Van subsidie voor investeringen in het bedrijf, asbestsanering, looncompensatie voor werknemers tot subsidie op zonnepanelen.

Begeleiding en advies inzake het starten van een onderneming en het inrichten van Uw administratie.

Adviezen inzake investeringen in de onderneming en het bekijken van mogelijkheden tot subsidies.

Wij adviseren U graag in de voorgenomen bedrijfsoverdracht of overname.

Het opstellen van een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van de onderneming. Eventueel het deponeren bij de KvK.

Met onze MKB, ZZP en Agro Nieuwsbrieven houden wij U op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Uw branche.

Een selectie uit onze nieuwsbrief